Föreningsbibliotek

En av alla fördelar med att vara medlem i vår förening är att du som medlem har tillgång till vårat ständigt växande föreningsbibliotek.

Många fågelböcker är både dyra och svårfunna, som nybörjare är det dessutom svårt att veta vilka böcker som är värda pengarna och vilka som kommer att göra en besviken. Som medlem i Stockholms Burfågelförening lånar du gratis böcker från föreningsbiblioteket och lämnar tillbaka dem på nästa föreningsmöte du besöker.

Normalt är lånetiden 30 dagar med möjlighet till förlängning. Du hittar alla våra titlar på vår bibliotekshemsida som du når genom att klicka på adresslänken längst ner på denna sida. Är du redan medlem kan du beställa titlar från biblioteket så tar Ted med sig dem till nästa medlemsmöte. Bokbeställningar skickas genom vår e-post kontakt@fagelforening.se eller på föreningstelefonen, nummer: 0737-629585.

Du hittar vår bibliotekskatalog på: www.librarythings.com/catalog/sthlmburfagel