SAMLADE FAKTA - ARTIKLAR

Det finns få bra hemsidor med information om vår hobby på svenska, våra medlemsmöten ger dig tillfälle att ställa frågor och lära dig utav många duktiga hobbyvänner.

Men för att alla skall ha möjlighet att lära sig mer kommer vi att publicera kortare artiklar här på föreningens hemsida. Vi uppdaterar med jämna mellanrum, så kolla in regelbundet eller följ oss på facebook för att se när det finns nya artiklar upplagda!

Har du förslag på intressanta artiklar som du tror flera skulle vara intresserade av att läsa, går det bra att skicka ett mail till oss med förslag om detta från kontaktsidan.

Klicka på bilderna här nedan och läs om respektive område som du finner intressant!

Lär dig om CITES-intyg och handel med A- och B-listade arter. (Klicka på bilden!)

Om fosterutveckling och äggkläckning! (Klicka på bilden!)

Om artificiell äggkläckning!

(Klicka på bilden)

Om ringar och ringmärkning!

(Klicka på bilden)

Fler artiklar kommer snart!